Hírek

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatás - Tajvan

FONTOS: Tajvanra június 25-től bizonyos esetekben a tranzitálás újra lehetséges a Taipei Taoyuan repülőtéren. Június 29-étől ismételten lehetséges a beutazás (kivéve idegenforgalmi és látogatói célú beutazások esetén), azonban továbbra is két hét otthoni karantén-kötelezettség mellett.
Tovább

Konzuli Szolgálat mobil applikáció

A Konzuli Szolgálat ingyenes mobil applikációja elérhető az ismert alkalmazás áruházakban! Töltse le Konzinfo Utazom mobilalkalmazásunkat!
Tovább

Kérdőíves felmérés a Konzuli Szolgálat honlapjával kapcsolatban

Hamarosan megújul a Konzuli Szolgálat honlapja. Kérjük, töltse ki a kérdőívet, ossza meg építő jellegű észrevételeit, javaslatait, hogy azokat a fejlesztők figyelembe vehessék.
Tovább

Szigorodnak a növények, növényi termékek EU-ba történő behozatalának előírásai

Az Európai Unió tagállamaiban 2019. december 14-től életbe lépő új növényegészségügyi előírások a növények, növényi termékek kis mennyiségű, saját célú behozatalát is korlátozzák.
Tovább

Programajánló - Speak Dating

Az Euópai Nyelvek Napja alkalmából, 2019. szeptember 7-én kerül megrendezésre Tajpejben a Speak Dating esemény, melyen a látogatók 14 európai nyelv - köztük a magyar - anyanyelvi beszélőitől kaphatnak bemutató jellegű nyelvoktatást.
Tovább