Az Európai Klaszter-együttműködési Platform (European Cluster Collaboration Platform, ECCP) saját honlapján felhívást tett közzé európai klaszterek számára a 2023. évi tajvani Computex és InnoVEX kiállításokkal egy időben megrendezésre kerülő European Innovation Week (EIW) rendezvényen való részvételi lehetőséggel kapcsolatban.

A rendezvény fő fókusza az infokommunikációs technológiák és az űripari együttműködések. A programon való részvétel kézenfekvő lehetőség azon klaszterek számára, amelyek képviselői egyébként is tervezték a részvételt  2023. május 31- június 1. között tajpejben megredenzésre kerülő Computex 2023 elektronikai kiállításon, vagy annak InnoVEX elnevezésű startup-promóciós betétprogramján.

Az EIW iránt érdeklődő klaszterek 2023. április 24-e éjfélig jelezhetik részvételi szándékukat a rendezvény honlapján (ide kattintva).

A programmal kapcsolatban Külképviseletünk is készséggel nyújt további tájékoztatást az érdeklődőknek, az ezirányú megkereséseket a Trade.TPE@mfa.gov.hu e-mail címre kérjük küldeni.