Kedves Tajvani Magyar Honfitársunk!
 
Karácsony közeledtével szeretettel meghívunk téged, és az egész tajvani magyar közösséget egy kötetlen, baráti összejövetelre - természetesen családtagjaitokkal együtt!

Időpont: 2022. december 17., szombat 17-21 óra
Helyszín: Magyar Kereskedelmi Iroda, Tajpej (3F, No.97, Jingye 1st Rd., Taipei) [térkép]

A tavalyi alkalomhoz hasonlóan idén is büfévacsorával várunk, érkezéskor pedig ne felejtsétek el átvenni a tombolajegyeteket!

Rengisztráció: 
Kérjük, hogy az alábbi linken jelezd részvételedet december 14-ig. Kérjük, hogy ha tervezed a részvételt, mindenképpen regisztrálj, akkor is, ha végül esetleg nem tudsz eljönni. (Megköszönjük, ha jelzed a linken azt is, amennyiben biztosan nem fogsz tudni részt venni, a pontos létszám ismerete nagy segítségünkre lesz a szervezésben.)

https://forms.gle/Hfb8JPNm2Cv1m6ms6

Rendkívüli konzuli fogadóóra:
Az összejövetel napján szeretnénk lehetőséget biztosítani konzuli ügyintézésére is - elsősorban azok számára, akik vidékről érkeznek, vagy a heti rendes ügyfélfogadási napokon nehezen tudják megoldani a személyes megjelenést. Az alábbi ügyekben állunk rendelkezésetekre: hazai anyakönyvezés (születés, házasság), személyazonosító igazolvány/útlevél ügyintézés, hiteles másolat készítése, illetve diplomáciai felülhitelesítés.
Az ügyintézésre kizárólag előzetes egyeztetést követően van lehetőség, kérjük, a honlapunkon található információk alapján foglaljatok időpontot, amelyet a kapacitásunk függvényében fogunk visszaigazolni. Mivel szombaton a konzuli díjak banki befizetésére nem lesz lehetőség, kérjük, hogy a visszaigazolt összeget készpénzben, euróban, pontosan előkészítve hozzátok magatokkal.

COVID-19 információk:
Kérjük, hogy az irodaépületbe maszkban érkezzetek, a recepción a biztonsági szolgálat ellenőrzi a látogatók testhőmérsékletét. Alkoholos kézfertőtlenítésre a központi recepción vagy az irodában, szappanos kézmosásra a mellékhelyiségben van lehetőség. Kérjük, hogy a részvétel kapcsán tartsátok be a hatályos tajvani hatósági előírásokat! A meghívó küldésekor hatályos legfrissebb szabályozás ide kattintva érhető el.

Köszönjük és szeretettel várunk!

Üdvözlettel
Magyar Kereskedelmi Iroda, Tajpej